Managed hosting door True

Ericsson PBX gaat naar Aastra Technologies

 

Ericsson heeft een overeenkomst gesloten met Aastra Technologies voor het afstoten van zijn zakelijke PBX-activiteiten. Als gevolg van de overeenkomst zullen 630 werknemers van Ericsson, waarvan er 360 zijn gestationeerd in Zweden, overgaan naar Aastra Technologies.

Met deze transactie is een bedrag van 650 miljoen Zweedse kronen gemoeid. De transactie wordt naar verwachting in april van dit jaar afgerond. Ericsson richt zich vanaf nu voornamelijk op het leveren van een portfolio zakelijke applicaties aan operators en service providers.

Ericsson heeft een strategische focus op telecom-opaterors en service providers. De zakelijke PBX-oplossingen vallen daarmee buiten de kernactiviteiten. De zakelijke communicatiebranche wordt bovendien gekenmerkt door globalisatie en consolidatie. Ericsson's PBX-oplossingen en klantenporfolio bieden daarmee belangrijke toegevoegde waarde voor Aastra Technologies.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2353844). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.