Managed hosting door True

Atlis wordt CA Clarity-reseller

 

Atlis heeft een reseller-overeenkomst getekend met CA voor Clarity, CA's ondersteunende softwareplatform voor project- en portfoliomanagement (ppm).

De samenwerking en formalisering van de handelsrelatie zijn volgens Bennie Peleman, country manager Benelux van CA "belangrijke mijlpalen in onze strategie om ons indirecte kanaal te versterken en onze partners in staat te stellen meer business te doen". 

Atlis levert de software en implementatiediensten. De consultants van Atlis hebben grondige functionele en technische kennis van Clarity.

Hans Hamming, directeur van Atlis: "Deze samenwerking maakt het voor ons mogelijk om klanten een totaalpakket voor het product Clarity aan te bieden, inclusief consultancy en opleidingen. En in combinatie met onze Java- en Oracle-expertise kunnen we de hele informatievoorziening ondersteunen, van architectuur tot en met interfaces."

Volgens Peleman richt Atlis zich met Clarity zowel op de commeriële sector als op de gemeentelijke en provinciale overheden. "De overheid vertegenwoordigt een belangrijke en sterk groeiende markt voor ppm-oplossingen, mede in het licht van de huidige discussies over de kosten en opbrengsten van ict-investeringen van de Nederlandse overheid.  Wij hebben vertrouwen in de keuze van Atlis voor een toekomst met Clarity."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2353651). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.