Managed hosting door True

Nobel opnieuw Sumatra Partner van het jaar

 

IT-dienstverlener Nobel heeft de jaarlijkse partner award van Business Intelligence (BI) leverancier Sumatra gewonnen.

Nobel kreeg de prijs onder meer omdat het de hoogste omzet van alle Sumatra-partners behaalde. Nobel wil de BI-activiteiten uitbreiden en mikt op een leidende positie in de mkb-markt.

Nobel heeft de ‘Sumatra Dealer van het jaar 2007 Award' van Sumatra Software gewonnen. Er waren drie genomineerden: Nobel, AAC Cosmos en CSS Solutions. Het is de tweede keer dat IT-dienstverlener Nobel de prijs krijgt. Sumatra levert Business Intelligence (BI) oplossingen op boekhoudkundig gebied.

Tijdens het Sumatra Customer Event, 6 februari jongstleden op kasteel Wijenburg, nam Hans Donkers, directeur Business Solutions, namens Nobel de prijs in ontvangst uit handen van salesmanager Martin de Sain van Sumatra. De Sain vertelde tijdens de uitreiking dat Sumatra het initiatief van Nobel ondersteunt om per januari 2008 een aparte business unit op het gebied van Business Intelligence op te richten.

De Sain: "Nobel wist dit jaar de hoogste omzet van alle Sumatra partners te realiseren. Daarnaast is er bij Nobel een business unit structureel bezig met Business Intelligence, waarmee de focus op Sumatra geborgd wordt. Omdat Nobel de implementaties zelf uitvoert, is zij als aanbieder van onze oplossingen ook niet afhankelijk van de Sumatra consultants."

Uitbreiding
Nobel is van plan om de business unit voor Business Intelligence oplossingen de komende tijd uit te breiden. Op deze wijze wil de IT-dienstverlener een leidende positie bereiken in de mkb-markt voor Exact-software op BI-gebied.

Bedrijven zetten hun IT-structuur steeds meer in om de bedrijfsstrategie mede vorm te geven. Daar hoort ook het op de juiste wijze koppelen en beschikbaar stellen van interne informatie bij. Business Intelligence behoort volgens onder meer Gartner dan ook tot top 10 van snelst groeiende soorten bedrijfssoftware.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2349017). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.