Managed hosting door True

BakBone verder met Bell Micro, afscheid SNE en Avnet

 

BakBone Software, leverancier van backup oplossingen, optimaliseert zijn distributie kanaal en benoemt Bell Micro tot distributeur voor Nederland. Daarbij neemt het afscheid van SNE en Avnet.

De samenwerking tussen BakBone en Avnet heeft nog geen drie maanden geduurd. Jeroen Lochtenberg, is sinds kort sales manager van Backbone Benelux. Hij is afkomstig van Avnet. Hij vertelt: "BakBone is een sterk en snel groeiend bedrijf met oplossingen die de drempel voor partner en klant verlagen en oplossingen geven op verschillende storage vraag stukken. Centraal staat techniek, eenvoud, oplossings gerichtheid voor klant en partner. Ons model is 100 procent indirect. Om de sterke groei en channel development te kunnen waarborgen hebben wij gezocht naar een distributie partner waarbij klant en partner centraal staan. Bell Micro geeft antwoord op vele van onze vragen en heeft een zeer proffesioneel, technisch onderlegt enthousiast team die BakBone Software en zijn partners de juiste ondersteuning kunnen geven. Aangezien BakBone Software o.a. nauw samenwerkt met Sun en NetApp op solutions niveau, maakt deze combinatie alleen nog maar sterker aangezien Bell Micro deze vendors ook in distritutie heeft."

Huib Klaassens, country manager van Bell Micro Nederland, vervolgt:"De backup oplossingen van BakBone vormen een perfecte aanvulling op ons storage portfolio. In de visie van Bell Micro om complete oplossingen aan de markt te kunnen bieden, is software van strategisch belang. Wij zullen ons met de BakBone software oplossingen met name richten op het bedienen van nieuwe resellers. Een onderdeel van de samenwerking zal zijn dat wij BakBone trainingen zullen faciliteren.'

Voor resellers zegt BakBone Software met zijn brede oplossingen vele mogelijkheden waarbij de klant en de partner centraal staan. De producten als NetVault Backup, NetVault Replicator en NetVault Report Manager vereisen geen zware, langdurige technische trainingen. Ook resellers zonder specialistische achtergrond in de dataopslag kunnen het hun klanten aanbieden. BakBone Software ondersteunt de belangrijkste besturingssystemen (Linux, Windows, Solaris en Mac OSX) en richt zich op de kerngebieden van de data protectie (back-up, VTL, replicatie en SRM). Volgens BakBone Software kunnen resellers zich daardoor concentreren op klanten met heterogene en complexe omgevingen in verticale markten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2340988). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.