Managed hosting door True

KPN werkt met opleidingen aan innovatie

 

Telecombedrijf KPN en onderzoeksinstituut TNO gaan met hogescholen en universiteiten werken aan innovatie. Daartoe hebben zij een stichting opgezet met de naam 'The Innovation Generation'.

De innovatiestichting The Innovation Generation moet helpen bij het sneller ontwikkelen van concrete oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Het gaat specifiek om problemen op het terrein van mobiliteit, digitalisering van de samenleving, ecologie en vergrijzing.

De stichting start met een programma van twaalf promovendi van diverse universiteiten rond de onderzoeksthema's: liquid bandwith, transsectoraal innoveren en georiënteerde sociale innovatie.

Breedband

Enkele onderwijsinstellingen zochten contact met KPN omdat dit bedrijf beschikt over digitale breedbandinfrastructuur. Digitale netwerken zijn in onze maatschappij de schakel waarover veel ontwikkelingen zich afspelen.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2334768). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.