Managed hosting door True

Ingram Micro wordt distributeur Europa voor Blackberry

 

Ingram Micro heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met Blackberry en gaat door heel Europa de producten van Blackberry distribueren.

De deal betekent dat Ingram Micro naar eigen zeggen alle cruciale vendoren voor mobiliteit aan boord heeft: Nokia E-series, Microsoft Mobile 6-devices en Blackberry. Voor alle drie oplossingen geldt het komende jaar dat Ingram Micro zich richt op verdieping van de relatie met resellers, vooral door middel van meer training.

BlackBerry
Blackberry Professional software voor het mkb is volgens Ingram Micro gebruiksvriendelijk, eenvoudig te installeren en onderhouden en groeit mee met de organisatie. De operator-onafhankelijke software van BlackBerry komt met een BlackBerry Support programma. Dat betekent in één keer zowel unlimited updates van de nieuwste BlackBerry software, als toegang tot telefonische support bij technische vragen.

Blackberry Professional is per direct beschikbaar als Push mail oplossing voor Microsoft Exchange of IBM Lotus Domino gebruikers, met een maximum van 30 mobiele BlackBerry gebruikers. De belangrijkste verandering is dat Blackberry Professional geen separate Windows server meer vereist en kan draaien binnen de bestaande e-mail server.

Er worden tevens een aantal handige gereedschappen voor gebruikersbeheer toegevoegd, zoals:
Management Browser gebruik voor het uitschakelen van browser functionaliteit of restrictie van internet sites
Voice management (telefoon instellingen, blokkades)
Device back-up

Wel is een BlackBerry operator device nodig, die is ook via Ingram Micro verkrijgbaar. Ook nodig is BlackBerry Enterprise Server Software en bijbehorende eindgebruiker licenties. Met deze software, die op een aparte server op het netwerk wordt geïnstalleerd, leg je verbinding tussen de mailserver en de BlackBerry toestellen. Verder is een BES-abonnement (nationaal of internationaal) ook benodigd.

Meer informatie
Deze producten van BlackBerry worden aangeboden in de vorm van licenties. Neem voor meer informatie of bestelling contact op met de Mobility-specialisten van Ingram Micro, via mobility@ingram.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2334385). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.