Managed hosting door True

Deal Green Data Systems en Hitachi Blade Servers

 

De Server Systems Group (SSG) van Hitachi Europe, en Green Data Systems maken bekend dat Green Data Systems is aangesteld als Distributeur van Hitachi BladeSymphony servers in Europa.

"Hitachi BladeSymphony zijn unieke Blade Server producten die tot op heden uitsluitend in de U.S. en in Azië verkrijgbaar zijn. Hitachi speelt inmiddels een belangrijke rol in deze markten. BladeSymphony heeft unieke kenmerken, zoals ingebouwde virtualisatie, SMP inter-connectie technologie en PCI uitbreidingsmogelijkheden. We kunnen onze klanten nu van zgn. Enterprise-class data center functionaliteit voorzien. We zijn heel erg blij dat Green Data Systems deze producten nu ook in Europa kan aanbieden. Hitachi is al 40 jaar actief in de server en mainframe business. Door deze overeenkomst wordt het Hitachi portfolio van Green Data Systems niet alleen uitgebreid, we kunnen onze klanten nu gaan voorzien van unieke BladeServer systemen, die zich technisch onderscheiden en klanten meer bieden. BladeSymphony past perfect in onze "Green IT strategie, zo zijn de Hitachi producten zijn aantoonbaar groener dan vergelijkbare andere producten," aldus Wessel Graatsma, ceo van Green Data Systems.

BladeSymphony richt zich op data center klanten, waar BladeSymphony met Virtage de meeste effectieve virtualisatie oplossing biedt die op dit moment in de markt wordt geboden. Het biedt klanten een alternatief op ‘third party' software oplossingen, hierdoor kan overhead aanzienlijk dalen, terwijl het beheer veel eenvoudiger wordt en de performance toeneemt.
BladeSymphony met Virtage komt ook met de unieke ‘blade symmetric multiprocessing (SMP) interconnect technology' dat zorgt voor meer schaalbaarheid door gebruikers in staat te stellen om meerdere blades te configureren zodat deze als 1 systeem functioneren.
BladeSymphony met Virtage loopt voorop in de markt voor virtualisatie. Deze technology van Hitachi zal tot verdere groei in de blade markt leiden. Ingebouwde virtualisatie samen met de ‘mix- en match' mogelijkheden van BladeSymphony staan de gebruiker toe om met Intel Xeon processor- en Itanium processor-powered blades in het zelfde chasis te werken. Dit geeft gebruikers een enorme uitbreiding aan vrijheid en opties om hun ‘Enterprise-class' omgeving in te richten en te optimaliseren.
BladeSymphony met Virtage is ook ontwikkeld met flexibiliteit en integratie in gedachte, zo kunnen blades gebaseerd op Dual-Core Intel® Xeon® processors binnen hetzelfde chassis gecombineerd worden. Bovendien is BladeSymphony met Virtage beschikbaar in meer ‘eight-processor (16-way) SMP' configuraties dan iedere andere bladeserver in de markt. Dit levert klanten een enorme mix aan voordelen op, zoals flexibiliteit, integratie en schaalbaarheid.
Door deze overeenkomst is Green Data Systems de eerste BladeSymphony distributeur in Europa, Green Data Systems verzorgt de distributie in de Benelux markt en de markten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2334290). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.