Managed hosting door True

Dell wil VAR's sussen over EqualLogic-aankoop

 

Dell en EqualLogic zijn van plan een sessie te houden om solution providers te sussen na de acquisitie. Op 5 februari komt er duidelijkheid over de gezamenlijke kanaalaanpak.

Het gaat de samengevoegde bedrijven er vooral om conflicten te minimaliseren. Dells acquisitie van EqualLogic heeft namelijk vooral Amerikaanse resellers argwanend gestemd, omdat EqualLogic een robuuste indirecte strategie hanteerde maar Dells qua partnerstrategie nog in zijn kinderschoenen staat. CRN Nederland is op 4 februari bij Dell in Londen om Michael Dells webcast over Dells storage-strategie en media round table met internationale experts van EqualLogic en Dell bij te wonen. Daar zal Dell ook een wereldwijde service voor het mkb en de grootzakelijke markt introduceren. Robert Blaas, senior brand manager enterprise bij Dell Nederland licht in Londen Dells services-strategie toe.

Naar verwachting zijn de meeste resellers bezorgd over prijzen en klantendata. Dell en EqualLogic hebben daar een antwoord op: klantendata wordt beschermd en helemaal afgeschermd van de directe verkoopsorganisaties die nu nog binnen Dell bestaan.

Vragen indienen? Opmerkingen? Stuur een mail met onderwerp "Dell" naar Marjolein van Loenen. Lezersfeedback wordt meegenomen naar Londen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2331961). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.