Managed hosting door True

Green Data wordt distributeur Hitachi bladeservers

 

De Server Systems Group (SSG) van Hitachi Europe, onderdeel van Hitachi, en Green Data Systems maken bekend dat Green Data Systems is aangesteld als distributeur van Hitachi BladeSymphony servers in Europa.

De Hitachi BladeSymphony-lijn was tot nu toe alleen in de VS en Azië verkrijgbaar. Hitachi onderscheidt zijn bladeservers met onder andere ingebouwde virtualisatie, SMP inter-connectie technologie en PCI uitbreidingsmogelijkheden.

Wessel Graatsma, CEO van Green Data Systems is blij met de aanvulling die hij als datacenter-functionaliteit van enterprise-niveau beschouwt en zegt dat Hitachi al 40 jaar actief is in de server en mainframe business. Bovendien past BladeSymphony in zijn Green IT-strategie. "De Hitachi producten zijn aantoonbaar groener dan vergelijkbare andere producten."

Door deze overeenkomst is Green Data Systems de eerste BladeSymphony distributeur in Europa. Green Data Systems verzorgt de distributie in de Benelux markt en de markten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2331927). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.