Managed hosting door True

Jonge ict-bedrijven naar Silicon Valley

 

In april zullen twintig jonge Nederlandse ICT-bedrijven van maximaal vijf jaar oud Silicon Valley bezoeken. Tijdens een zevendaagse handelsreis zullen deze starters klaargestoomd worden om de stap over de oceaan te zetten.

Silicon Valley is nog steeds het bruisende centrum van technologische ontwikkeling met topuniversiteiten, de hoogste concentratie durfkapitaal in de wereld en de beroemde winnaarsmentaliteit. Initiatiefnemer Handelsroute.nl diende daarom een projectvoorstel voor deze reis in bij de EVD, een agentschap van het Minsterie van Economische Zaken.

Volgens Sandra Brandenburg van Handelsroute.nl kijken Nederlandse bedrijven pas in een laat stadium over de grens. Daarom sluit de handelsreis goed aan bij de ambitie om innovatie en internationale handel binnen de Nederlandse technologiesector te bevorderen.

Er zal veel aandacht worden besteed aan de bedrijfspresentatie. Daarnaast zal bij een advocatenkantoor worden ingegaan op een aantal belangrijke juridische aspecten waarmee technologiegedreven organisaties te maken krijgen als zij zakendoen in de VS. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om het beschermen van intellectueel eigendom en het gebruik van non-disclosure agreements bij onderhandelingen met klanten, partners en investeerders.

De inschrijving die op 7 februari sluit is inmiddels van start gegaan. Deelnemers zullen overigens zelf de reis- en verblijfskosten voor hun rekening moeten nemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2321270). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.