Managed hosting door True

Toptel blijft Avaya distributeur

 

Toptel blijft gewoon distributeur van telecomleverancier Avaya. In november 2007 kondigde Avaya Nederland tijdens een partnerbijeenkomst aan met Toptel te willen stoppen. Maar die beslissing is teruggedraaid.

Dit blijkt uit onderzoek CRN/channelweb.nl. Avaya business partners kregen in november 2007 te horen dat Avaya Nederland ging stoppen met Toptel. Westcon zou daardoor dan de enige officiële distributeur van Avaya worden. Daarna begon een periode van onduidelijkheid of Toptel wel of geen distributeur was. Maar de lucht is geklaard. Mede dankzij het management van Avaya EMEA. Die vonden Toptel een geschikte distributeur en wil gewoon verder samenwerken. De zaken tussen Toptel en Avaya is ‘business as usual', aldus Remco Bakkeren, managing director van Toptel Benelux.

Binnenkort organiseert Toptel voor zijn partners een brainstorm- en informatiesessie, op 13 februari aanstaande in Beesd, met als thema ‘Samen verbeteren we het spel'. Ook de mensen van het Avaya team zullen aanwezig zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2320983). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Verstandige keuze van het EMEA Management.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.