Managed hosting door True

MegaSellers behaalt ISO certificering

 

MegaSellers Automatisering, de ICT-leverancier voor het MKB, heeft de 9001:2000 ISO certificering ontvangen voor zijn kwaliteitsmanagementsysteem.

Het systeem is van toepassing op de gehele dienstverlening van MegaSellers.

De ISO 9001:2000 is een norm die eisen stelt aan de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid om gaat. Met deze kwaliteitstandaard voldoet de dienstverlening van MegaSellers aan de hoogste wensen en eisen van de klant. MegaSellers voert regelmatig klantonderzoeken uit om de kwaliteit te monitoren.

Het bedrijf levert een goede customer service, alle bedrijfsprocessen zijn op orde en er wordt op toegezien dat MegaSellers aan deze eisen blijft voldoen. Lloyd's Register, de organisatie die de certificering heeft verstrekt, zal regelmatig audits uitvoeren om toe te zien op het kwaliteitsbehoud.

"Wij streven naar een langdurige relatie met de klant. Dit vereist een kwalitatief hoogwaardige manier van werken. Daarom hebben wij onze bedrijfsprocessen steeds verder geoptimaliseerd en de kwaliteit verhoogd. Wij zijn blij dat dit nu bekroond wordt met deze ISO certificering", aldus Raymond Perridon, algemeen directeur bij MegaSellers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2319406). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.