Managed hosting door True

CIBER Nederland wordt partner Informatica

 

CIBER Nederland is een partnerschap aangegaan met Informatica, leverancier van data integratie. Data migratie en data kwaliteit zijn twee belangrijke focusgebieden binnen de visie van CIBER Business Intelligence. De twee partners richten zich gezamenlijk op data warehouse- en EAI-oplossingen.

Binnen CIBER is een competence groep opgericht die alle ontwikkelingen ten aanzien van Informatica volgt en zich ook bezighoudt met de realisatie van frameworks op basis van Informatica standaarden.

"CIBER Nederland bestempelt data warehousing als een groeimarkt en onderstreept het belang hiervan voor haar klanten. Met haar rijke ervaringen en expertise op dit gebied wordt CIBER een belangrijke partner voor Informatica" zegt Joop van Leeuwen, Alliance Manager van Informatica Nederland. "Wij zijn onder de indruk van de mogelijkheden en capaciteiten van CIBER op het gebied van productontwikkeling en haar vergaande ervaring met onze producten. We zijn dan ook blij met het versterken van onze relatie om uiteindelijk het succes van onze gezamenlijke klanten te vergroten."

"De uitbreiding van deze samenwerking met Informatica is een belangrijke stap voor ons, omdat we hiermee onze klanten beter van dienst kunnen en zullen zijn", zegt Paul van Geelen, Service Line Manager Business Intelligence bij CIBER Nederland. "Data kwaliteit en data migratie worden steeds belangrijkere onderdelen van data integratie, dus dankzij de samenwerking met en oplossingen van Informatica kunnen we ons hier nog beter op gaan richten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2316162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.