Managed hosting door True

TopTel introduceert "predictive dialling"

 

Avaya distributeur TopTel introduceert in samenwerking met Callart de Predictive Dialer. Predictive dialling is een perfecte oplossing voor het automatiseren van het "bel-proces" die naadloos aansluit op de Avaya IP Office.

De Avaya IP Office wordt veel ingezet als communicatie oplossing in contact center omgevingen. In deze omgevingen is de wens om gesprekken van medewerkers te automatiseren altijd aanwezig! Efficiënter werken, kosten besparen en verhogen van servicelevels zijn belangrijke items op de agenda van contact centers.

Er zijn diverse partijen die oplossingen bieden om aan deze wens tegemoet te komen. Vaak is deze gecombineerd met de communicatie oplossing. Avaya IP Office is een krachtig product met een scala aan specifieke toepassingen. De predictive dialer van Callart in combinatie met Avaya IP Office van TopTel biedt ook voor de contact center markt een stevige oplossing.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2291755). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.