Managed hosting door True

ProcesPartner verder als MySolutionStore

 

De reeds bestaande samenwerking tussen ProcesPartner en MySolutionStore, waarbij complementaire producten en diensten op het gebied van automatisering werden aangeboden, is onlangs verder geïntensiveerd.

Om het gemeenschappelijke doel; het "ontzorgen" van MKB klanten op automatiseringsgebied, op een uniforme wijze uit te stralen, heeft ProcesPartner besloten zich aan te sluiten bij MySolutionStore.
Fixed price, fixed time
Bouke Born, voormalig directeur van ProcesPartner, ziet veel voordelen: "Onze kennis en ervaring op het gebied van Internet diensten en Netwerk- en systeembeheer vormt een mooie aanvulling op de propositie van MySolutionStore. Qua bedrijfscultuur en aanpak sluiten wij als ondernemingen perfect op elkaar aan. Beiden zijn wars van onnodige complexiteit en bieden we de klanten oplossingen fixed price, fixed time aan; dus zonder "verrassingen" en onzekerheden. Deze aanpak is tamelijk uniek in deze business!"
One-stop-shop
Hiermee is MySolutionStore (leverancier van o.a. de MySolutionStore Business Suite; bedrijfssoftware volledig gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV) Microsoft Gold Partner geworden. MySolutionStore was reeds lid van de Microsoft Presidents club; een selecte groep van gerenommeerde Microsoft Dynamics resellers. Joop van Voorthuijsen, CEO van MySolutionStore: "Door deze samenwerking wordt de productportfolio van MySolutionStore verder uitgebreid, waarmee de "one stop shop-filosofie" verder wordt onderstreept. Bedrijven uit het MKB en de kleinzakelijke markt willen één aanspreekpunt voor al hun automatiseringsvraagstukken. Zij willen niet van het kastje naar de muur gestuurd worden. Bij MySolutionStore zijn ze in dat geval aan het goede adres".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2287498). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.