Managed hosting door True

Exact Software spreekt met investeerders

 

Het Delftse softwarebedrijf Exact is in gesprek met een aantal investeringsmaatschappijen over een mogelijke overname. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) legde eerder de handel in aandelen Exact stil, nadat de koers naar aanleiding van geruchten met eenvijfde was gestegen.

In een persbericht liet beursfonds Exact Software aan het einde van de dag weten in gesprek te zijn met een aantal investeringsmaatschappijen. Wat de beoogde uitkomst van die gesprekken is, laat het bedrijf in het midden. "De raad van bestuur onderzoekt regelmatig alle strategische opties", aldus Exact in het persbericht.

In afwachting van de uitkomst van de besprekingen, verklaart het bedrijf dat er geen enkele zekerheid bestaat dat de gesprekken leiden tot een bod op een deel, of alle uitstaande aandelen van het bedrijf. Gezien het verkennende karakter van de besprekingen zal Exact geen nadere mededelingen over de gesprekken doen.

Financial News Online schrijft dat banken Fortis en CIBC de softwareleverancier via een veiling van de beurs gaat halen via een 'take-private auction'.

CRN Nederland sprak onlangs nog met ceo Rajesh Patel over de partnerstrategie van Exact.

Exact Software werd eind vorig jaar voor de tweede keer op rij door lezers van Computable uitgeroepen tot Softwareleverancier van het Jaar. Bovendien werd Exact-ceo Rajesh Patel verkozen tot CEO van het Jaar 2007.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2285179). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.