Managed hosting door True

Ctac levert POS-oplossing aan Boerenbondwinkels

 

De Boerenbondwinkels (Agrarische centra) van Agerland worden uitgerust met POS-oplossing (Point of sale) XV Retail. Ctac-dochter Re-Spect implementeert het softwareplatform samen met hardware van IBM.

De winkels van Agerland B.V worden uitgerust met POS-oplossing XV Retail. Dat is een totaaloplossing voor verkoop via verschillende verkoopkanalen. (multi channel retail). Het product bevat verschillende softwaremodules en ondersteunt bedrijfsprocessen van kassaverkopen aan klanten tot het publiceren van bestelboeken en van internetverkopen tot levering aan klanten van de groothandel en goederenontvangst in de winkel.

XV Retail wordt gekoppeld aan een SAP-systeem. Agerland gebruikt het SAP-systeem als centraal ERP-systeem voor inkoop, assortimentbeheer, distributie en financiën. De implementatie wordt uitgevoerd door Re-Spect, dochter van dienstverlener Ctac.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2277801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.