Managed hosting door True

Nortel rekent op mkb voor groei in 2008

 

Netwerkleverancier Nortel wil dieper het mkb-segment in dit jaar. De fabrikant rekent op zijn channel om deze doelstelling uit te voeren.

In Nederland voert Nortel met value-added distributeur Westcon al sinds maart een intensieve mkb-strategie.

In buurland Engeland zoekt Nortel het in verticale segmenten zoals gezondheidszorg, de financiële sector en overheid in 2008. Verder is Nortel van plan om zijn high-end direct touch-strategie dit jaar verder uit te bouwen. Of dit ook in Nederland geldt, is nog niet duidelijk.

Specifieke technologiegebieden waar Nortel dit jaar als speerpunt voert zijn applicaties voor communicatie en soa. De vendor zal nauw samenwerken met bestaande en nieuwe partners om het gebruik van Nortels nieuwe Channel Marketing Bureau om nieuwe deals aan te trekken te stimuleren.

Nortel blijft dit jaar vrij agressief achter de concurrentie aanzitten. Het bedrijf heeft vorig jaar hard gewerkt om zijn kanaalprogramma en distributiestrategie op peil te brengen. Voor de groei dit jaar heeft het bedrijf nu een krachtig fundament. Met Nortel vallen nog goede marges te behalen omdat ze het aantal resellerpartners niet te groot laten worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2274268). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.