Managed hosting door True

Green Data Systems: nieuw pand en partnerprogramma

 

Green Data Systems, distributeur van Data systemen en -diensten, verhuist medio april 2008 naar een groter pand in Deventer.

Het nieuwe pand luidt tegelijkertijd een nieuw tijdperk in, aangezien Green Data Systems in 2008 start met het Green Data Systems Partner Programma.

De verhuizing van Green Data Systems is noodzakelijk door het groeiende aantal werknemers. Daarnaast wil Green Data Systems als onderdeel van het nieuwe Green Data Systems Partner Programma klanten en partners in-house training, certificatie en demonstraties kunnen geven. De nieuwe locatie in Deventer voldoet aan deze behoeften. Wessel Graatsma, ceo van Green Data Systems vertelt: "Door onze groei en internationalisatie van de afgelopen periode is een nieuw onderkomen noodzakelijk geworden. Het nieuwe pand staat op een A-locatie en heeft een professionele uitstraling. Dit nieuwe jaar starten we met het Green Data Systems Partner Programma.
We willen toegevoegde waarde bieden met de mogelijkheid om onze huidige resellers inpandig te trainen in de kennis en verkoop van Green IT producten en diensten. Inmiddels zijn we door een aantal partners aangemerkt als officieel trainings- en supportcenter."


Het nieuwe adres is:
GREEN DATA SYSTEMS
Rigastraat 18
7418 EW Deventer

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2273628). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.