Managed hosting door True

Cosyco distribueert eEye Digital Security

 

Value Added Distributeur Cosyco IT Solutions, met vestigingen in Eindhoven en Vilvoorde heeft een distributiecontract met eEye Digital Security afgesloten.

eEye Digital Security is toonaangevend in de markt van netwerk security software en één van de snelst groeiende bedrijven in de branche. Het belangrijkste product van eEye is Retina, de vulnerability assessment oplossing. Retina wordt op dat vlak tot de top gerekend en heeft reeds diverse prijzen ontvangen. De hoge kwalificatie is gebaseerd op een grote mate van nauwkeurigheid, gebruiksgemak, snelheid en ongecompliceerdheid. De oplossingen die eEye verder ontwikkelt richten zich op de server protectie en netwerk monitoring markt. De producten van eEye worden wereldwijd gebruikt door grote bedrijven en organisaties in branches als de overheid, banken, telecom, onderwijs en medische zorg. De distributie vindt plaats door middel van distributeurs in meer dan 60 landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2273). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.