Managed hosting door True

Ex-Profuse-medewerkers starten Elevation Concepts

 

Onder de naam Elevation Concepts is een softwarehuis van start gegaan dat bestaande erp-systemen (enterprise resource planning) koppelt aan het web. Opgericht door ex-medewerkers van het op Baan gerichte Profuse, richt het bedrijf zich nu op meerdere erp-platforms.

Enkele voormalige medewerkers van Profuse zijn een nieuwe onderneming begonnen die een oplossing ontwikkelt om gebruikers via internet toegang tot een erp-systeem te verlenen. Het gaat om het in Deventer gevestigde Elevation Concepts, dat geleidt wordt door Theo Hoogendoorn.

Profuse was jarenlang de belangrijkste implementatiepartner in de markt voor erp-systemen die zijn gebaseerd op de Baan-technologie. Profuse - inmiddels opgegaan in Infor, tegenwoordig eigenaar van Baan - ontwikkelde echter ook eigen technologie. Vooral de module die Profuse ontwikkelde om gebruikers via internet toegang tot het erp-systeem te verlenen bleek daarbij interesse van Baan-klanten op te roepen.

Elevation Concepts wil nu dezelfde basistechnologie die destijds door Profuse is gebruikt, toepassen voor het ontsluiten van andere erp-systemen

Lees ook het uitgebreide verhaal Het ERP-systeem in via het web

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2269244). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.