Managed hosting door True

Anita Lindelauf naar distributeur SeBuCon

 

SeBuCon, distributeur en aanbieder van internet- en netwerk beveiligingsoplossingen en IT-diensten voor de bedrijfswereld heeft Anita Lindelauf aangetrokken als nieuwe Business Development Manager voor de Benelux markt.

Anita Lindelauf is sinds begin november aan de slag bij het Limburgs bedrijf.
Anita Lindelauf heeft meer dan 15 jaar verkoopservaring opgebouwd in de ICT sector en sleutelposities bekleed bij belangrijke spelers in de IT- markt. Zij werkte bij onder meer bij Ingram Micro, mondiale technologie-distributeur en bij Peapod, voormalig IT security distributeur. In 2002 bood Trend Micro, marktleider in totaaloplossingen voor anti-virus, internet- contentbeveiliging haar de functie van Channel Account Manager Benelux aan.
Erik Notermans, Managing Director: "Met de toetreding van Anita Lindelauf versterkt SeBuCon zijn positie en expertise in veiligheidsoplossingen. Het is haar taak om ons bestaand netwerk van resellers verder uit te bouwen met strategische partnerships en dus op zoek te gaan naar opportuniteiten in de IT security markt. Mevrouw Lindelauf bezit een prima talenkennis wat een voordeel is voor onze prospects en klanten in België en tegelijkertijd kent ze de eigenheid van deze markt. Ik ben daarom dan ook bijzonder verheugd dat we Anita kunnen rekenen tot het SeBuCon team om onze Limburgse onderneming nog meer te positioneren als dè referentie voor IT veiligheidsoplossingen en gerelateerde diensten."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2268329). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.