Managed hosting door True

Rocom behaalt Avaya Platinum Business Partner status

 

Rocom Telecommunicatie te Venray heeft in december de Avaya Platinum Business Partner status behaald, de hoogste partnerstatus die een partner bij Avaya kan bereiken.

Op basis van de fors gestegen verkopen van Avaya oplossingen en de vereiste certificering van zowel commercieel als technische personeel, is Rocom Telecommunicatie BV binnen een jaar tijd doorgegroeid van Silver Business Partner naar Platinum Business Partner in het SMB segment . De investering in tijd en kennis heeft daardoor zijn vruchten binnen afgeworpen. Hierdoor kunnen de relaties van Rocom Telecommunicatie BV rekenen op een oplossing die bij hun past en zijn ze gegarandeerd van gedegen adviezen en adequate dienstverlening.

Robert van Rijswijck, als directeur van Rocom ben ik natuurlijk bijzonder trots dat we dit hebben kunnen bereiken samen met mijn enthousiast team aan mensen en tevens natuurlijk blij met deze intensieve samenwerking met Avaya! Dit is toch de bevestiging dat je de juiste partner bent voor communicatie oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2266616). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.