Managed hosting door True

KOOMBA bereikt Silver Partner-status SAP Business One

 

De Rotterdamse SAP Business One-partner KOOMBA is door SAP Nederland benoemd tot Silver Partner voor SAP Business One.

Deze nieuwe partnerstatus bevestigt de sterke groei die KOOMBA in 2007 heeft doorgemaakt.

KOOMBA was het aan het begin van 2007 nog ‘First Tier' Partner voor SAP Business One en is nu binnen een jaar gepromoveerd tot Silver Partner. SAP kende de nieuwe status toe op basis van de gerealiseerde verkopen, het aantal gecertificeerde medewerkers en de marketingactiviteiten van KOOMBA in 2007.

Abdon De Kousemaeker, directeur van KOOMBA: "We zijn natuurlijk erg trots op onze Silver Partner-status, maar dat betekent niet dat we het nu rustig aan gaan doen. We zijn een succesvolle weg ingeslagen en richten onze inspanningen nu op de verdere verbetering van ons kennisniveau. Daardoor kunnen we onze bestaande en nieuwe klanten nog beter helpen om de voordelen van SAP Business One te benutten. Ons doel is om in de loop van 2008 deel uit te gaan maken van het selecte gezelschap van Gold-partners. Daarom is ons motto voor 2008: ‘Going for Gold'."

"SAP wilde in de regio Groot-Rotterdam samenwerken met een toegewijde partner die zich volledig zou toeleggen op SAP Business One. Wij hebben KOOMBA hiervoor aangesteld en begeleid, en dat is tot nu toe zeer succesvol gebleken", zegt Rinse Tamsma, director Small & Medium Enterprises van SAP Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2266562). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.