Managed hosting door True

Inter Access IBM SOA Specialty Partner Benelux

 

Inter Access is door IBM benoemd tot SOA (Service-Oriented Architecture) Specialty Partner voor de Benelux.

IBM kent deze partnerstatus alleen toe aan een selecte groep partners die zich hebben gespecialiseerd in SOA-oplossingen op basis van IBM software. SOA Specialty Partners voldoen aan de strenge kenniseisen van IBM en hebben aantoonbare praktijkervaring met SOA op basis van IBM producten.

Hendrik-Jan van Maanen, directeur IBM Solutions bij Inter Access: "Onze jarenlange ervaring en innovatieve visie op de inzet van SOA-oplossingen vormen de basis voor succesvolle implementaties en innovatieve projecten. Binnen Inter Access is SOA een van de corporate thema's, en we zijn verheugd dat IBM ons ook op dit gebied erkend heeft."

Naast dit SOA Specialty Partnership is Inter Access Premier Business Partner van IBM Software en Advanced Business Partner van IBM Hardware. Inter Access ontving de afgelopen jaren al diverse awards van IBM, waaronder de Overall IBM Services Partner of the Year Award, de IBM SWG On Demand Partner of the Year en de IBM Netherlands Top Partner of the Year Award.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2265086). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.