Managed hosting door True

E-accent wint E-werkprijs 2007

 

De virtuele ict-onderneming E-accent is winnaar van de E-werkprijs 2007. De startup, die deze maand van start ging, laat webapplicaties bouwen door programmeurs in China. De E-werkaspectprijs ging dit jaar naar Eminus een e-learningomgeving om lichamelijk gehandicapten.

De virtuele ict-onderneming E-accent is winnaar van de E-werkprijs 2007. De E-werkaspectprijs 2007 werd in ontvangst genomen door de e-learningomgeving Eminus. De prijzen werden door het E-werkforum uitgereikt tijdens het congres ‘E-work & E-life', afgelopen vrijdag in Den Haag. Tijdens het congres presenteerden de genomineerden - drie per prijs - hun genomineerde e-werkoplossingen.

Genomineerd

Genomineerd voor de E-werkprijs waren:
E-accent (virtueel werkend automatiseringsbedrijf)
Heling & Partners (reïntegratiebureau)
Nederlandse Handboog Bond (virtueel werkende sportbond
Genomineerd voor de voor de E-werkAspectprijs zijn:
Eminus (e-learning-applicatie)
KPN (PC Online voor het midden- en kleinbedrijf)
Omnimove (mobiele formulierenapplicatie op smartphone en pda)

E-werken

Het EwerkForum reikt sinds 1999 jaarlijks twee prijzen uit die erop zijn gericht het plaats- en tijdonafhankelijk werken met behulp van ict (het zogeheten e-werken) in Nederland te bevorderen. Hieronder vallen begrippen als telethuiswerken, televergaderen, video conferencing, mobiel werken en real time collaboration. Het EwerkForum wil hiermee een bijdrage leveren aan het vinden van een oplossing voor maatschappelijke problemen zoals de files.

E-Prijzen

De E-werkprijs is bedoeld voor een Nederlandse onderneming die e-werken voorbeeldig in de bedrijfsvoering heeft opgenomen. De E-werkAspectprijs gaat naar onderzoeken, artikelen, producten of diensten die een waardevolle bijdrage aan de invoering van e-werken leveren.

Jury

De jury van de E-werkprijzen bestaat uit: Arnold Heertje (juryvoorzitter, hoogleraar UvA en lid Raad van Advies EwerkForum), Dorien de Wit (Directeur Organisatieadviesbureau De Beuk, prijswinnaar Telewerkprijs 1999), Kitty de Bruin (voormalig voorzitter en directeur TelewerkForum), Friso van der Meulen (onderzoeker TNO Kwaliteit van Leven), Laurens Linssen (secretaris Informatiebeleid VNO-NCW), Johannes van Bentum (adjunct-hoofdredacteur Computable) en Philip Todd (directeur EwerkForum).
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2259107). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.