Managed hosting door True

Parrot komt met partnerprogramma in Europa

 

Parrot introduceert in het voorjaar van 2008 een partnerprogramma voor gecertificeerde installateurs in Europa.

Parrot is een fabrikant van draadloze randapparatuur voor mobiele telefoons die wereldwijd verkrijgbaar zijn op meer dan 60.000 verkooppunten.

Parrot heeft besloten een certificeringsprogramma te starten om de consument overal in Europa een zorgvuldige en kwalitatief hoogwaardige installatie te garanderen. Een Parrot handsfree-kit door een gecertificeerde installateur laten installeren moet de de eindgebruiker vertrouwen bieden en kwaliteit van de dienstverlening garanderen.

Ook in Nederland
Het Parrot Programma voor gecertificeerde installateurs zal in eerste instantie gelanceerd worden in Europa (Spanje, Engeland, Frankrijk, Italië en Nederland) om vervolgens internationaal uit te breiden tot de Verenigde Staten waar Parrot het Programma per staat zal invoeren.

Het programma biedt een aantal hulpmiddelen en promoties. Zo zullen partners die zich hebben geregistreerd voor het programma gebruik kunnen maken van een specifiek beveiligde website die toegang geeft tot opleidingstools, zoals technische en commerciële documentatie en opleidingsvideo's. De leden van het programma zullen eveneens toegang krijgen tot productinformatie (foto's, technische informatiebladen, gebruikershandleidingen), een marketingrubriek met een online POS-catalogus, speciale aanbiedingen, lokale incentives, uitnodigingen voor evenementen, en een nieuwsbrief per land.

Twee soorten partner
Afhankelijk van de landelijke strategie, kan het programma worden ingedeeld in twee soorten lidmaatschap, Premium en Standard, die toegang geven tot verschillende voordelen (regelmatige bezoeken van vertegenwoordigers op het terrein, commerciële follow-up enz.). Alle leden van het programma zullen het label "Parrot gecertificeerd" krijgen dat gemakkelijk herkenbaar zal zijn voor de consument.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2257288). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.