Managed hosting door True

Consolit en Ridit Business Solutions fuseren

 

Consolit en Ridit Business Solutions fuseren en vormen een nieuwe organisatie.

Deze nieuwe combinatie, met 35 medewerkers, is gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige ICT-oplossingen. Door bundeling van krachten is de nieuw gevormde organisatie een van de grootste AccountView Expert Centers (AVEC) van Nederland. De organisatie zal blijven werken onder de bekende naam Consolit.

Door het samengaan van beide partijen ontstaat een nog daadkrachtigere, professionele IT-organisatie die bedrijven doelgericht ondersteunt bij het invullen van automatiseringsvraagstukken. Zo ontstaat er een dynamisch bedrijf met zeer ervaren medewerkers. Het bedrijf zal prominent de volgende product markt combinaties (PMC's) vertegenwoordigen: Accountancy, Retail, Productie & Service, Transport, Verhuur, Groothandel en Gezondheidszorg.

De nieuwe directie zal worden gevormd door: Harry Luijk - Algemeen directeur, Rembrandt Kuijpers - Commercieel directeur, Sebastiaan Karssen - Operationeel directeur en Henk Spierenburg - Financieel directeur.

Als eerste wapenfeit zal de nieuwe organisatie een vestiging openen in Hoofddorp. Na het betrekken van deze strategische locatie zullen de verschillende business units Business Solutions (AccountView, VisionPlanner, Visipos, i8 Solutions, DDinformatica), Systems (Hardware, Network & Services) en e-Commerce (Websites/-shops en e-Marketing) efficiënter landelijk kunnen opereren.

De integratie is reeds gestart. Het voltallige team van Ridit Business Solutions zal per 1 januari 2008 haar kantoor in het Rijksmonument Van Nelle Ontwerpfabriek verlaten om zich aan te sluiten bij het team van Consolit te Zwijndrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2256487). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.