Managed hosting door True

Overeenkomst Ingram Micro en BitDefender

 

Ingram Micro Nederland is per 1 december 2007 van start gegaan met de distributie van het volledige productportfolio van BitDefender, leverancier van volledige beveiligingssoftware.

"De bedreiging voor computersystemen en data is dagelijkse realiteit", zegt Suzette Oskam, business unit manager software van Ingram Micro. "De producten van BitDefender komen al jaren zeer goed uit de testen naar voren en beschermen consumenten en bedrijven tegen uiteenlopende bedreigingen. BitDefender biedt een zeer complete suite producten, gekoppeld aan een vriendelijke maar krachtige Nederlandstalige of Engelstalige interface en voor onze resellers zijn er aantrekkelijke marges te behalen in de verkoop van BitDefender. We kwamen in contact met BitDefender via onze collega's in Frankrijk, zij distribueren deze producten al jaren met groot succes."

"De distributieovereenkomst met Ingram Micro is een belangrijke versterking van ons kanaalprogramma", zegt Jérôme Carletti, export verantwoordelijke bij BitDefender. "De markt vraagt om onze producten omdat ze een krachtige beveiliging combineren met gebruiksgemak. Resellers kunnen hun klanten nu een solide en veilige, maar ook betaalbare oplossing bieden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2250959). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.