Managed hosting door True

Imprivata zet in op securityconvergentie

 

Winst maken in security betekent volgens Imprivata dat je de fysieke toegangsbeveiliging kunt koppelen aan het logistieke gedeelte binnen de firewall. CEO Omar Hussain uit Boston, VS, sprak tijdens een kort werkbezoek in Nederland met CRN. Hij stelt dat de interne authenticatiemarkt in de Benelux nog relatief onontgonnen terrein is.

"Er is een securityprobleem dat bedrijfsleiders hoofdbrekens bezorgt. De afgelopen zeven jaar is er heel wat geld uitgegeven aan beveiliging van de perimeter. Daarbij is identity en acces management erbij ingeschoten. Maar juist dáár moeten bedrijven nu wel hun budgetten aanpassen om regelgevingen na te komen. De PCI Data Security Standaard, de Sarbanes-Oxley (afgekort SOx) wet en andere regelgeving rond beveiligde dataopslag hebben allemaal een kerncomponent dat specifiek is gericht op eigen medewerkers, betere toegang, controle en beheer."

Om daarop in te spelen introduceert Imprivata op 3 december een gedistribueerd beheerplatform, OneSign 4.0. Versie 4.0 van zijn bekende OneSign-platform is een uitbreiding op OneSigns identity-centric access en authenticatie-diensten met een complete gedistribueerde beheercapaciteit, gedelegeerde administratie en business continuatiemogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2244552). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.