Managed hosting door True

VDD IQware tekent resellerovereenkomst met DocScan

 

VDD IQware, leverancier van de enterprise content managementoplossing Hyarchis.Net en DocScan hebben op het klantevent van VDD IQware een resellerovereenkomst getekend.

Vanaf het voorjaar 2008 zal DocScan, Hyarchis.Net als SaaS (Software as a Service) aanbieden aan het MKB.

Met deze resellerovereenkomst wordt digitalisering van documentstromen ook bereikbaar voor het MKB. Door Hyarchis.Net op abonnementsbasis aan te bieden kunnen nu ook bedrijven met een beperkt IT-budget gestructureerde en ongestructureerde documenten centraal opslaan. DocScan zal zich niet alleen gaan richten op de verkoop, advisering en implementatie van de oplossing, maar biedt ook documentgerelateerde diensten aan. DocScan kan de post, in tijden van afwezigheid, inscannen en plaatsen in Hyarchis.Net. De gebruiker kan met een internetverbinding over de gehele wereld, toegang krijgen tot zijn eigen post. Tevens biedt DocScan data entry oplossingen die de verwerking van formulieren binnen organisaties, zoals urenbriefjes, transportbonnen en enquêtes uit handen neemt en deze met behulp van data capture systemen digitaal verwerkt.

Ben Meijer, directeur DocScan: "Door mijn jarenlange ervaring als ICT-consultant en projectmanager in document processing zie ik een grote behoefte vanuit het MKB om de papierstroom te digitaliseren. Met Hyarchis.Net als SaaS-oplossing kan ik hierop inspelen. VDD IQware is een betrouwbare partner die de afgelopen jaren heeft bewezen succesvol te zijn in deze markt en is daarom voor mij de geschikte partner."

"Wij zijn verheugd de resellerovereenkomst te hebben ondertekend", aldus Mark Schoorl, accountmanager VDD IQware. "DocScan is een nieuwe speler die grote kansen ziet voor documentmanagement in het MKB. Door de distributie van Hyarchis.Net als SaaS uit te besteden aan DocScan kunnen wij ons volledig focussen op het ontwikkelen van de software en ligt de verkoop, in de specialistische MKB-markt, in goede handen bij DocScan."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2234230). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.