Managed hosting door True

Groei Tulip beloond met FD Gazellen Award 2007

 

Het Financieele Dagblad heeft in Utrecht de FD Gazellen Awards 2007 uitgereikt aan de zes snelst groeiende ondernemingen van de provincies Utrecht en Flevoland. Onder de winnaars ook een ict-bedrijf; Tulip Computers werd onderscheiden na uit een diep dal geklommen te zijn.

Van 2004 tot en met 2006 wist het Nederlandse Tulip Computers een omzetgroei te realiseren van 664 procent. Hierdoor wordt Tulip ingeschat als middelgroot Nederlands bedrijf. Dit houdt in dat de omzet ergens tussen de 2 miljoen en 30 miljoen euro ligt. Tulip was één van de zes winnaars, de overige vijf bedrijven komen allen niet uit de ict-markt.

Tijdens de uitreiking in het Provinciehuis in Utrecht is uitgebreid stilgestaan bij het thema personeel. "De nummer één uitdaging in Utrecht en Flevoland is het vinden van gekwalificeerd personeel. Werk blijft mensenwerk en bij groeiende bedrijven als de FD Gazellen zie je dan ook dat het personeelsvraagstuk hoog op de agenda staat, nog voor mobiliteit", aldus Ronald van de Krol, adjunct-hoofdredacteur van Het Financieele Dagblad.

De commissaris van de koningin, de heer Robbertsen, is verheugd over het initiatief en trots op de winnaars: "Deze winnaars zijn voor mij het bewijs dat het ondernemerschap hier in het midden van Nederland springlevend is!"

Met de FD Gazellen Awards wil de zakenkrant ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op bedrijven die in Nederland snel in omzet groeien. Daarnaast brengt Het Financieele Dagblad met het onderzoek het Nederlandse ondernemerschap binnen de verschillende provincies in kaart.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2226303). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.