Managed hosting door True

TomTom brengt officieel bod uit op Tele Atlas

 

TomTom heeft officieel een bod uitgebracht op Tele Atlas. De leverancier van navigatiesystemen wil de digitale kaartenleverancier voor 2,9 miljard euro overnemen.

Het bod van TomTom op Tele Atlas van 2,9 miljard euro is officieel. Dat maakte de leverancier van navigatiesystemen zondag 18 november 2007 -zoals gebruikelijk een dag voor beursopening - bekend. Het bod komt neer op 30 euro per aandeel. Aandeelhouders van Tele Atlas krijgen tot 18 december 2007 de tijd om hun stukken aan te melden. TomTom zet het bod door als het bedrijf 80 procent van de aandelen in handen heeft.

Computable meldde begin november dat TomTom concurrent Garmin achter zich liet in de overnamestrijd om Tele Atlas (artikel: ‘TomTom steekt Garmin de loef af').TomTom verhoogde toen het bod per aandeel Tele Atlas van 21,25 naar 30 euro, waarop Germin zich terugtrok uit de overnamestrijd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2222903). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.