Managed hosting door True

Adobe benoemt Shantanu Narayen tot ceo

 

Adobe-ceo Chizen legt per 1 december zijn functie neer. Hij wordt vervangen door Shantanu Narayen, die nu chief operating officer is.

Adobe Systems heeft een nieuwe ceo. Bruce R. Chizen legt zijn functie neer. Shantanu Narayen zal per 1 december de functie als ceo gaan vervullen.

Chizen werkt al 14 jaar bij Adobe. Eind november neemt hij afscheid, maar blijft hij nog adviseur tot 28 november 2008, dan loopt het fiscale jaar ten einde. Hij blijft tot de lente directeur. Hij zegt toe te zijn aan een pauze. "Het is de eerste keer in mijn leven dat ik de kans heb om rustig aan te doen en na te denken over wat ik wil gaan doen de rest van mijn leven. Ik wil niet op mijn 55ste tegen mezelf moeten zeggen: jee, ik had eigenlijk iets anders willen doen dan alleen Adobe. Ceo zijn slokt alle tijd op", aldus Chizen.

Narayen

Narayen is sinds drie jaar chief operating officer bij Adobe. Hij kwam in 1998 bij het bedrijf als vice-president en general manager of enginering. In 1999 werd hij senior vice president. In 2005 kreeg hij de titel chiep operating officer. Voordat hij naar Adobe ging, werkte Naryen bij Apple en Silicon Graphics.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2214214). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.