Managed hosting door True

Canyon en Prestigio bundelen krachten onder ASBIS NL

 

Distributeur Asbis Enterprises PlC heeft zijn zaken in West-Europa geherstructureerd.

De twee dochtermerken van Asbis Enterprises, Canyon en Prestigio, hebben zich verenigd in de reeds bestaande vestiging op Schiphol, genaamd Asbis Europe, welke geldt als logistieke hub. Het consolideren van de activiteiten van Canyon en Prestigio onder Asbis NL BV zorgt volgens de distributeur voor een flinke kosten efficiency, die zal leiden tot nog meer concurrerende prijzen van de beide merken en betere bevoorrading van resellers en retailers.

Canyon
Het retailmerk Canyon levert onder andere PC peripherals, webcams, VoiP producten, netwerk producten, MP3 spelers, digitale outdoor producten, waarbij erg veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit maar ook aan de huidige trends van zowel het product als de verpakking. Canyon assortiment is onderverdeel in drie verschillende lijnen, de Platinum Series, de Regular Line en de Sportsline. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een zeer strenge quality control in Azië.

Prestigio
Prestigio is Asbis' Hi-Tech/Lifestyle merk voor Digital Home producten en zakelijke hardware. Prestigio levert onder meer LCD monitoren, LCD TV's (met ingebouwde DVD speler en vanaf volgend jaar met ingebouwde HDD recorder), LCD PC's, notebooks, media center PC's, externe harde schijven, portable multi media spelers en exclusieve lederen USB flash drives.
Door het bundelen van de krachten is het nu ook mogelijk om zowel Prestigio en Canyon veel nadrukkelijker onder de ogen brengen van resellers en retailers. Door mailingen, een nieuwe website, leaflets en samples te verstrekken, product trainingen te geven en door de nauwe samenwerking met onze distributeurs. In Nederland worden zowel Canyon als Prestigio gedistribueerd door Qwerty, Complies, Temco en All2Mation.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2210255). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.