Managed hosting door True

Copaco distributeur van pc-randapparatuur Philips

 

Per 1 november 2007 sluit Copaco Nederland een distributiecontact af met de Philips Consumer Electronics-divisie om de productgroepen die vertegenwoordigd zijn in de businessgroep Accessories & Computer Peripherals te gaan voeren.

Dit betekent dat het portfolio van Copaco Nederland wordt uitgebreid met de Webcams, Speakers, Optical Storage Drives, USB Flash Drives, Hard Disk Drives, PC Headsets en Wireless Networking van Philips.

Marcel Donders, business manager bij Copaco Nederland; "De wens om naast de Philips monitoren en large displays ook de pc-randapparatuur op te nemen in ons assortiment is mede ingegeven door de vraag van onze klanten. Philips is van origine met deze producten actief binnen het retailsegment en wilde graag samenwerken met een distributeur die actief is binnen een business-to-business omgeving. Zo kwamen zij terecht bij Copaco Nederland."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2195033). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.