Managed hosting door True

CA vereenvoudigt prijsmodellen

 

CA vereenvoudigt het prijsmodel voor zijn ARCserve Backup-oplossing. Het voordeel voor resellers? Een sneller verkoopproces en minder tijdrovende configuratietaken.

De vier suites, die ieder een enkele licentie vereisen, zijn:
- CA ARCserve Backup File Server Suite - deze suite bevat alle functionaliteit die nodig is voor de back-up van een file-server ongeacht de opslagconfiguratie (DAS, SAN of NAS) of het medium (disk, tape), zowel lokaal als op afstand.
- CA ARCserve Backup e-Mail Suite - deze suite bevat alle functionaliteit uit de File Server-suite, plus agents voor Microsoft Exchange Server en IBM/ Lotus Notes.
- CA ARCserve Backup Database Suite - bevat alle functionaliteit uit de File Server-suite, plus agents voor SQL-, Oracle- en Ingres-databases.
- CA ARCserve Backup Application Suite - bevat alle functionaliteit uit de File Server-suite, plus agents voor SharePoint en SAP.

Volgens het formele persbericht van CA biedt het nieuwe model biedt klanten de kans hun it-omgevingen aan te passen zonder extra software te kopen of te installeren. Een klant kan bijvoorbeeld een bestaande server aan een SAN of een grotere tape library verbinden zonder licenties voor additionele CA ARCserver Backup-componenten aan te hoeven schaffen. Klanten kunnen ook van applicatie veranderen - zoals het wisselen van Lotus Notes naar Microsoft Enchange - en dezelfde CA ARCserve Backup e-Mail Suite blijven gebruiken.

Bob Davis, senior vice president en general manager van CA's Mid-Market and Storage business unit: "Vooral klanten uit het mkb zullen voordeel hebben van CA's geïntegreerde aanbod."

Met traditionele back-upoplossingen was recovery management alleen mogelijk door de koppeling van honderden of zelfs duizenden verschillende systemen en databronnen. Dit verplicht klanten vaak om veel tijd en moeite te besteden aan het configureren van de back-up software en het hercertificeren van veranderingen in de configuratie die zijn doorgevoerd na de initiële aankoop.

Meer informatie over de nieuwe suites en het nieuwe prijsmodel is verkrijgbaar via: http://www.ca.com/arcserve/suites .

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2190463). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.