Managed hosting door True

HP ProCurve biedt partners ultimatum én meer geld

 

Als je geen succes boekt ligt je er volgend jaar uit, waarschuwt Wenceslao Lada, vice president Amerika's en algemeen directeur HP ProCurve. Hij sprak tijdens een partnerconferentie in de VS.

Op zijn beurt verdubbelt de HP-tak zijn investeringen in partners, verbetert het lead-proces en zorgt ervoor dat de beloning van partners die zich meer inzetten en meer succes boeken eerlijker wordt.

"We zijn een kanaalorganisatie. We verkopen niets direct, dus als je niet succesvol bent houdt ProCurve volgend jaar op voor jou. Zo eenvoudig ligt het gewoon", zou Lada volgens het Amerikaanse CRN gezegd hebben in zijn keynote.

Het vernieuwde HP ProCurve partnerprogramma gaat in op 1 november. Tien procent van de totale omzet wordt in het komende jaar in partners geïnvesteerd. Verder breidt HP ProCurve het 2-tier-model uit en zullen alle partners vanaf nu via distributeurs moeten kopen.

Bron: CRN.com

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2184343). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.