Managed hosting door True

Intro-IT wordt Benelux-partner Utimaco

 

Utimaco, de Data Security Company, heeft een certified partnerovereenkomst getekend met Intro-IT Security, Nederlandse leverancier van onder andere authenticatie en encryptie.

Intro-IT Security heeft voor Utimaco gekozen op basis van de technologische visie en realistische oplossingen. Vooral de centrale beheerstool SafeGuard Enterprise heeft hierin de doorslag gegeven.

Sterk alternatief
Robert Esschendal, managing director van Intro-IT Security: "Wij hebben tien jaar gewerkt met Utimaco's concurrenten in de Benelux. Wij zagen op een gegeven moment echter geen toekomst meer in een verdere samenwerking en zijn dan ook zoek gegaan naar kwalitatief sterke alternatieven."

Centraal beheer van databeveiliging
"Toen we Utimaco's SafeGuard Enterprise-technologie hebben leren kennen en meer specifiek de nieuwste ontwikkelingen in combinatie met BitLocker van Microsoft Vista, waren we meteen verkocht. Veel bedrijven hebben voor hun it-beveiling een waaier aan apparaten uitstaan, maar niemand leek erin te slagen om alles met één tool te beheren. Utimaco heeft met de ontwikkeling van SafeGuard Enterprise dan ook heel slim ingespeeld op een duidelijke vraag in de markt."

"Ook de visie die achter de Utimaco's technologische ontwikkelingen zit en de uitdrukkelijke uitspraak om alleen via het kanaal te werken hebben onze keuze beïnvloed. Als je dit allemaal optelt en je rekent daarbij ook nog de zeer goede relationele sfeer, was er voor ons absoluut geen twijfel meer mogelijk."

Intro-IT Security merkt nu reeds dat de samenwerking met Utimaco zijn vruchten afwerpt. Esschendal verduidelijkt: "We zijn net van start gegaan en hebben reeds verscheidene interessante projecten lopen. SafeGuard Enterprise opent bij veel klanten gewoon de deur. We zijn dan ook heel blij om een hele goeie partij als Utimaco te hebben en ik denk dat wij met het partnership een weg inslaan die de groei van Intro-IT Security nog meer zal voortstuwen."

Gemeenschappelijke klanten en prospecten
"We zijn heel blij om Intro-IT Security als Utimaco certified partner te mogen verwelkomen", zegt Gauthier Van Daele, managing director van Utimaco Benelux. "Het team van Intro-IT Security beschikt over een enorme kennis op het gebied van databeveiliging en dat zal zeker ten goede komen aan onze gemeenschappelijke klanten en prospecten. Het is voor ons ook een belangrijke stap in het professionaliseren van Utimaco's resellerkanaal. Op dit ogenblik heeft Intro-IT Security reeds meerdere klanten kunnen bedienen met onze oplossingen. We kijken er dan ook naar uit om hier verder een succesverhaal van te maken".

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2164877). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.