Managed hosting door True

SCH Benelux zet in op stabiele groei ETC

 

Sinds 1 juli is Milfred Hart managing director van SCH Benelux, waaronder distributeur ETC en reseller SCC vallen. Hij is van plan het onderdeel ETC stabiel te laten groeien.

De nieuwe directeur van ETC is Henk Snijders. Hij werkte al lange tijd voor ETC, aldus Hart: "We hebben uit onze eigen gelederen een opvolger gekozen. We bieden onze werknemers ruimte om verder te groeien en belonen hen voor hun inspanningen."

Hart zegt dat een aantal merken die ETC distribueert zeer goed lopen. "Met VMware doen we goede zaken. We zijn daarvoor ook beloond met een distributie award. Het portfolio van Citrix bouwen we verder uit en we stoppen veel energie in de verkoop van de producten, zoals Citrix NetScaler. Met IBM gaat het ook goed; ik merk vooral groei in de verkoop van IBM Software (distributeur Ingram Micro is een tijd terug gestopt met IBM Software, red.). Ik merk dat de IBM Business Club zijn vruchten afwerpt bij de verkoop van system i, x en p. Ook storage verkoopt goed, zowel van IBM als van HP. Beide bedrijven hebben een goed partnerbeleid." Hart zegt verder dat de security-tak groeit met F-Secure en Websense. "En ook Acer loopt als een speer."


Hart heeft interesse om met andere partijen samen te werken. "Onder ander met Juniper. We kunnen dat aanbieden voor security en netwerken."
De directeur is optimistisch over de groei van zijn bedrijf, maar ziet ook de realiteit van de dag. "Er is nog steeds sprake van margedruk en er is verder weinig beweging in de markt. ETC blijft daarom scherp en actief. In september zijn we actief in de campagne Bewust Ondernemen, die mede is geïnitieerd door de IBM Partner Raad. Hiervoor hebben ETC, IBM en businesspartners een bus met Green IT-oplossingen en energiebesparende demo's daarvoor, zoals de IBM bladeserver, die door eindgebruikers bekeken kunnen worden."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2162201). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.