Managed hosting door True

T-Mobile gaat voor laptopresellers

 

T-Mobile wil met een nieuw kanaalprogramma het aantal partners in Europa verdubbelen. Ook zijn overeenkomsten gesloten met laptopmakers om 3G in de hardware te leveren.

Met de twee aankondigingen wil de isp naast de gebruikelijke data-vars ook laptopresellers aantrekken. Volgens Hans van der Vlies, public affairs manager bij T-Mobile Nederland, hebben de aangekondigde initiatieven per land een verschillend verloop. "Wij hebben momenteel testrondes lopen en verwachten in de loop van 2008 overeenkomsten af te sluiten en allianties aan te gaan."

Adrian Williams, hoofd oem en it-kanaalpartners bij T-Mobile Groot-Brittannië: "Dit is ons eerste programma dat it-dienstverleners onderverdeelt in preferred en premier partners." T-Mobile heeft nu 450 resellers in Europa. Tegen 2008 moet dit aantal op duizend staan. Het bedrijf is 18 maanden geleden aan zijn partnerstrategie begonnen.

Partnervoordelen
T-Mobile partners krijgen toegang tot een web portal, marketingondersteuning, verkooptraining en account managers. Als partners zich vastleggen op minstens vijftig eenheden of connecties per maand mogen ze zich T-Mobile Preferred Partner noemen. Dat betekent extra geld voor marktontwikkeling en meer persoonlijke aandacht van account managers. Partners die honderd eenheden of connecties per maand verkopen mogen zichzelf T-Mobile Premier Partner noemen. Bovenop de voordelen voor Preferred partners krijgen premier partners extra marge en geld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2157481). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.