Managed hosting door True

Fellowes wijzigt managementteam Benelux

 

Fellowes, leverancier van kantoormachines en werkplekaccessoires, heeft Johan Hereijgers benoemd tot sales & marketing manager voor de Benelux.

Hereijgers is de opvolger van Hajo Hoekstra, die zich zal toeleggen op de ontwikkeling van Duitse activiteiten van Fellowes en op verdere uitbouw van de support en marketingondersteuning ten behoeve van klanten in Duitstalige landen.

Hereijgers trad in 2003 bij Fellowes in dienst als trade marketing manager voor de Benelux. Sinds 2005 is hij verantwoordelijk voor de Europese R-Kive-categorie van Fellowes. Onder zijn leiding maakte de R-Kive-omzet in alle Europese regio's een forse groei door, onder meer dankzij de introductie van nieuwe producten, vernieuwingen van bestaande productlijnen en geïntegreerde marketingcampagnes.

Hajo Hoekstra gaf sinds 1995 met succes leiding aan Fellowes Benelux. Hij zette een sterke, slagvaardige en snel groeiende organisatie neer en leverde een cruciale bijdrage aan de versterking van de merknaam Fellowes. In 2006 werd hij ook verantwoordelijk voor aansturing van de activiteiten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De promotie van Hereijgers vormt de voltooiing van het transitieprogramma van Fellowes en stelt Hoekstra in staat zijn talenten te concentreren op de uitbouw van de Duitstalige activiteiten van Fellowes, die van strategisch belang zijn voor de organisatie.

Michel van Beek, vice president sales & export van Fellowes Europa, licht toe: "We zijn bijzonder ingenomen met de benoeming van Hereijgers tot leider van onze Benelux-organisatie. De Benelux-business staat er dankzij Hoekstra's inspanningen uitstekend voor. We zijn ervan overtuigd dat we met Hereijgers's kennis van de lokale markten en zijn rijke marketingervaring erin zullen slagen de indrukwekkende groei van Fellowes Benelux door te zetten en onze afnemers te blijven bedienen met eersteklas service en gerichte marketingondersteuning, toegesneden op hun behoeften en verwachtingen. De Duitssprekende landen zijn van strategisch belang voor onze Europese business; onder Hoekstra's inspirerende leiding zullen we onze positie in deze markten blijven versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2156817). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.