Managed hosting door True

Backup-Connect intensiveert partnerprogramma

 

Backup-Connect - leverancier van de dienst online backup voor de zakelijke markt -- verwacht een verdubbeling van het aantal partners voor het einde van het jaar. Door de vele aandacht voor de online backup de afgelopen maanden is de vraag in de zakelijke markt enorm toegenomen.

"De zakelijke klant heeft het vertrouwen in de online backup, maar verwacht daar wel een betrouwbare partij achter.' zegt Hilco de Roo, Commercieel Directeur bij Backup-Connect. ‘Onze ruim 200 partners in Nederland en België, voornamelijk ict gespecialiseerde bedrijven, hebben de diensten van Backup-Connect uitvoerig getest en adviseren met overtuiging de dienst aan hun zakelijke klanten."
Backup-Connect gaat de komende maanden intensief de ict bedrijven benaderen voor het unieke Gray Label partnerprogramma. Hierbij kunnen ict bedrijven zonder financieel of juridisch risico de dienst online backup aanbieden, waarbij het logo van het ict bedrijf duidelijk in beeld is.

De Roo: ‘De online backup is een additionele dienst in het portfolio van de ict-specialist. Zo benaderen wij het ook. Alleen in plaats van een intensieve installatie van een voorgefinancierde tapestreamer, wordt nu online en real time een backup-abonnement geïnstalleerd. Vaak gebeurd dit op afstand. De ict-specialist heeft geen voorraad, geen gesleep met hardware of support aan de tapestramer. Wel ontvangt de ict-specialist een jaarlijks terugkerende vergoeding en kan bij vragen terugvallen op het supportteam van Backup-Connect.'

Het Gray Label kent geen opstartkosten en is daarom vanaf de eerste verkoop al winstgevend. Backup-Connect levert een uitgebeid pakket aan sales en support tools.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2153136). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.