Managed hosting door True

Kace breidt uit in EMEA

 

Leverancier van systeem management en deployment appliances Kace heeft een aantal nieuwe partners aangesteld in EMEA, waaronder Com2 Distri voor de Benelux.

Met zijn nieuwe kanaalstrategie hoopt het bedrijf zijn verkoopbereik in deze regio uit te breiden, legt Chris Moore, vice president sales bij Kace uit.

"Binnen EMEA vragen organisaties van alle soorten en maten om betaalbare, makkelijk te gebruiken systeembeheer. Ze willen tijd en geld besparen en tegelijkertijd hun capaciteiten in beheer van it-investeringen vergroten. Samen met bekende en gerespecteerde partners als Com2 Distri heeft Kace de kans die vraag te beantwoorden en zijn aandeel wereldwijd te vergroten."

Via Kace partners kunnen resellers nu Kace product demo's bijwonen en hebben ze toegang tot professionele deskundigheid rond de KBox-lijn van Kace. Lokale ondersteuning en prijzen behoren ook tot de voordelen voor resellers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2152639). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.