Managed hosting door True

Unit 4 Agresso breidt uit naar Afrika

 

Unit 4 Agresso breidt uit naar Afrika en het Midden-Oosten door een samenwerking aan te gaan met AH Consulting. Dit is een pan-Afrikaanse business & IT-consulting organisatie. AH Consulting zal een Afrikaans Agresso Competence Centre implementeren.

Herbert Rwamibazi, CEO van AH Consulting: "De voortdurende investeringen van Afrikaanse organisaties in zakelijke systemen die te duur zijn in de aanschaf, implementatie en onderhoud, moeten tot een halt geroepen worden. Bedrijven en overheidsinstellingen in de gehele Afrikaanse regio staan onder druk om te veranderen. Alle Afrikaanse organisaties ondervinden de effecten van de voortdurende herstructurering en ontwikkeling op dit continent. Dit speelt in de overheids-, onderwijs-, welzijns-, en zakelijke sector. De organisaties klagen over het feit dat zij beperkt worden door de starheid van hun zakelijke systeem, dat geleverd is door de traditionele ERP-marktleiders. Hun frustraties komen het meest naar voren in de continue noodzaak om meer geld uit te geven door veranderingen in hun activiteiten."

"We hebben het totale aanbod in de markt onderzocht en ontdekten dat Unit 4 Agresso de enige aanbieder was die ons kon verlossen van de starre oplossingen met zijn unieke ‘post-implementation agility'-mogelijkheden. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat de Afrikaanse zakelijke en overheidssector weer aan het roer komen te staan, doordat zij dan de druk van veranderingen aan kunnen zonder uitgebreid advies van externe adviseurs. Dit zorgt niet alleen voor een enorme kostenbesparing, maar zal ook bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Afrikaanse regio."

Chris Ouwinga, President & CEO van Unit 4 Agresso: "Hoewel Unit 4 Agresso al diensten levert aan belangrijke klanten in landen als Ethiopië, Equatoriaal-Guinea en Zuid-Afrika, realiseren we ons dat het behalen van succes in de gehele Afrikaanse regio lokale aanwezigheid, deskundigheid en capaciteit vereist. AH Consulting biedt dit door zijn netwerk van lokale kantoren in zowel Afrika als het Midden-Oosten, zijn toegang tot duizenden gekwalificeerde en deskundige bronnen en zijn sterke contacten met beïnvloeders uit het zakenleven en de overheid en ontwikkelingspartners. AH Consulting is voor ons de ideale partner om te zorgen voor groei in de gehele Afrikaanse regio."

Het Agresso Competence Centre zal gezamenlijk worden ontwikkeld om aan de grote vraag te voldoen die al werd ervaren in de introductieweek in Kampala, Oeganda. Deze introductieweek werd druk bezocht door senior businessmanagers, overheidsmanagers, ministers en hoogwaardigheidsbekleders uit de regio.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2148247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.