Managed hosting door True

Column

Weg ermee!

 

Eens in de zoveel jaar ben ik het zat. Dan wil ik orde scheppen in de chaos op mijn werkplek. Ik erger me aan al die domme kabels die mij aan het bureau ketenen. Weg ermee! Dan kan ik eindelijk weer eens onder mijn bureau stofzuigen.

Al snel kom ik erachter dat ik het karwei niet goed heb ingeschat. De demo bij mijn dealer mocht dan overtuigend zijn, thuis blijkt dat het veel meer inhoudt dan ik dacht. Nieuwe drivers downloaden, systeemaanpassingen doorvoeren, ‘trusted devices' instellen. Et cetera, et cetera. Hoe simpel het ook moet zijn, ik heb er grote moeite mee. De hulpsite verwijst me naar een filmpje waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd, alleen moet ik dan wel de laatste versie van  mediaplayer laden... Het maakt me allemaal knap nerveus.

Na lang ploeteren en puzzelen, heb ik het eindelijk voor elkaar. Mijn printer werkt weer en koppelt probleemloos terug naar mijn laptop. Mijn digitale camera is aangesloten en spuwt zijn foto's op het scherm. Mijn pda doet wat hij moet doen en synchroniseert optimaal. En ook de andere computers in mijn netwerk communiceren weer met elkaar. Ik kijk naar de dongles en devices die mij het leven gemakkelijker hadden moeten maken. Daarna werp ik een tevreden blik op alle kabels die weer op hun oude vertrouwde plek liggen. Toch top, die kabels!

En tussen de bedrijven door heb ik toch nog even onder het bureau kunnen stofzuigen. Ik kan er weer een jaartje tegen(aan).

Hans Pijnacker
Managing Director bij OKI Printing Solutions

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2145288). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.