Managed hosting door True

Copaco en EWG kondigen sterke groeicijfers aan

 

Distributeur Copaco kondigt samen met partners ALSO Holding AG en Esprinet aan dat de geconsolideerde netto omzet van de strategische alliantie Europese Wholesale Group (EWG) in het eerste half jaar van 2007 met 11 procent gestegen is van 2,6 miljard naar 2,9 miljard euro.

In het tweede kwartaal nam de geconsolideerde netto omzet van EWG met 12 procent toe in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Over het hele jaar verwacht EWG in 2007 een geconsolideerde netto omzet van ongeveer 6,5 miljard euro.

De European Wholesale Group (EWG) , de derde grootste Europese ICE distributieorganisatie, verhoogde haar geconsolideerde netto omzet in het eerste semester van 2007 met 11 procent naar 2,9 miljard euro (2006: 2,6 miljard euro). Een aantal regio's kende een buitengewone tweecijfergroei: Oost-Europa met 30 procent en Duitsland met 22 procent, gevolgd door de Benelux met 15 procent, Spanje met 14 procent en Italië met 12 procent. De Scandinavische landen en Zwitserland noteerden een eencijfergroei.

"Wij zijn buitengewoon tevreden over het resultaat voor dit semester," zegtAlex Sozonoff, Voorzitter en President van European Wholesale Group. "Sinds de stichting van EWG in 2002 noteren alle partners een aanhoudende groei en een uitbreiding van hun marktaandeel op hun respectieve markten. Een van de basisprincipes van onze samenwerking is het scheppen van een gezonde, sterke basis voor het succes. Dan doen we door ervoor te zorgen dat elke partner marktleider is in zijn regio. De opvallende aanhoudende vraag zou in de meeste Europese landen tijdens de tweede helft van het jaar stand moeten houden. EWG verwacht voor dit jaar een geconsolideerde netto omzet van ongeveer 6,5 miljard euro."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2142162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.