Managed hosting door True

Helft technologiebedrijven koopt computers online

 

Meer dan de helft van de bedrijven uit de Deloitte Technology Fast 50 koopt haar computerproducten online. Dit blijkt uit onderzoek van online aanbieder Central Point onder de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven van Nederland.

Central Point onderzocht deze maand de 50 bedrijven die deelnemen aan de Deloitte Technology Fast 50 verkiezingen Het blijkt dat meer dan de helft van deze snelstgroeiende technologiebedrijven haar computerproducten voornamelijk online koopt. Vooral de behoefte om computers binnen 24 uur na bestelling al in gebruik te kunnen nemen blijkt hier debet aan.

"Dit jaar zijn wij zelf in de Fast 50 opgenomen. Het viel ons op dat ruim veertig procent van deze technologiebedrijven klant bij ons is", aldus Central Point oprichters en eigenaren Brian Speelman en Sebastiaan Hooft "Het is een compliment dat deze bedrijven niet alleen online kopen omdat wij voordeliger, maar vooral omdat wij binnen een werkdag kunnen leveren. Zo kunnen zij optimaal groeien, zonder zich zorgen te hoeven maken over die nieuwe, dure medewerker die zonder computer zit".

In de Technology Fast 50 verkiezing worden de snelgroeiende Nederlandse technologiebedrijven onderling vergeleken op basis van percentuele omzetgroei in de laatste vijf jaar. De berekeningswijze van het groeipercentage voor 2007 is gebaseerd op de omzet in 2006, ten opzichte van de omzet in 2002.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2132617). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.