Managed hosting door True

HP's ProCurve Networking verbreedt zijn aanbod

 

HP's ProCurve Networking verbreedt zijn aanbod met een core switch met levenslange garantie. Ook is er nu een servicemodule voor de draadloze grens waarmee het zijn security-strategie uitbreidt. De aankondigingen vonden plaats in Sophia Antipolis, nabij Cannes, op 10 september.

De introductie van de 8200zl netwerkswitch versterkt ProCurves unified networking-strategie voor de enterprise. ProCurve, een filiaal van HP, hoopt hiermee zijn concurrentiepositie ten opzichte van marktleider Cisco te verstevigen.

Tegelijkertijd breidt ProCurve zijn zogenaamde direct touch-approach uit, omdat het meent dat de complexiteit van enterprise-netwerken het inzetten van eigen deskundigen vereist. Alberto Soto García, algemeen directeur EMEA bij ProCurve, benadrukt dat het HP-filiaal zijn kanaalfocus niet wijzigt.

"De eindklant heeft graag één contactpunt en bij complexe vraagstukken kunnen ook resellers een beroep doen op de ondersteuning van ProCurve-deskundigen. Door dicht bij de eindklant te komen kan ProCurve zijn onderzoek en ontwikkeling beter richten op marktbehoeftes."

Verder ziet ProCurve vooral kansen in opkomende markten, met name Oost-Europa, het Midden-Oosten en Rusland.

Verschuiving
John Hugh, vice president bij ProCurve: "We zien bij eindklanten wereldwijd een enorme verschuiving in hoe ze de toegang tot informatie en onaantastbare beveiliging geregeld willen hebben. It-dienstverleners zullen vallen of staan met hoe ze deze toegankelijker kunnen maken." Een interview met Ton Serné, country manager ProCurve Nederland, in de volgende CRN gaat hier dieper op in.

De oplossingen van ProCurve hebben lage tco en weinig beheer nodig, waardoor ze volgens Hugh vooral in trek zijn bij overheidsinstanties. Het feit dat ze ook high availability leveren maakt ProCurve aantrekkelijk voor de zorg- en financiële sector. In 1998 introduceerde de organisatie voor het eerst levenslange garantie op switches. Volgens ProCurve geldt voor switches gewoonlijk een garantie van 90 dagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2126907). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.