Managed hosting door True

Inter Access en Mansolutions gaan BMC-samenwerking aan

 

Ict-dienstverlener Inter Access en BMC Software-specialist Mansolutions hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waardoor zij gezamenlijk het volledige service en system management-productportfolio van softwareleverancier BMC kunnen leveren.

Mansolutions werd onlangs door BMC Software benoemd tot preferred partner voor de verkoop, implementatie en dienstverlening van de Business Service Management-oplossingen (BSM) van BMC Software. Inter Access had deze status al voor wat betreft de Distributed System Management-producten (DSM) van BMC Software. Door de samenwerking kunnen de twee bedrijven nu het volledige gamma van BSM- en DSM-oplossingen aan klanten leveren.

Binnen het samenwerkingsverband is Mansolutions gespecialiseerd in de BSM-producten van BMC Software. Mansolutions richt zich op onder meer helpdeskondersteuning, asset management, change en configuration management en incident en problem management. Inter Access heeft ruime ervaring in de Distributed System Management-oplossingen van BMC Software. Deze richten zich met name op systeem- en infrastructuurbeheer.
Door de portfolio's te combineren, zijn Inter Access en Mansolutions in staat klanten een totaaloplossing te bieden.

"Met deze overeenkomst hebben we ons portfolio van service en system management-oplossingen gecompleteerd", zegt Michiel van Vlimmeren, directeur managed ict services bij Inter Access. "Wij zijn nu in staat om klanten in alle segmenten te voorzien van een compleet pakket van service en system management-oplossingen waarbij we tevens zorgen voor de implementatie en voor optimale support. Zo spelen we in op een toenemende vraag onder klanten naar hoogwaardige tools waarmee ze hun beheer kunnen automatiseren, beter kunnen sturen op kwaliteit en hun ict-processen organisatiebreed kunnen ondersteunen."

Arnold Zwart, ceo van Mansolutions, noemt de samenwerking met Inter Access een logische stap. "We hebben beide uitgebreide expertise opgebouwd in service en system management. Door onze BSM-krachten te combineren met de DSM -krachten van Inter Access, ontstaat toegevoegde waarde voor de klanten van Inter Access èn van Mansolutions."

"BMC Software is erg enthousiast over de samenwerking tussen Inter Access en Mansolutions", zegt Ronald Hobma, countrymanager Nederland van BMC Software. "Deze overeenkomst is een nieuwe en belangrijke impuls voor ons portfolio. De krachtenbundeling van de drie bedrijven zorgt voor een verdere versterking van onze producten op de Nederlandse markt en betekent voor klanten dat ze kunnen vertrouwen op maximale ondersteuning bij implementatie en support."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2126298). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.